Over

ETEN UIT DE KEUKEN MET FOND VERLEGT JE CULINAIRE GRENZEN. DE CREATIVITEIT DIE TEN GRONDSLAG LIGT AAN DE FRUITVIS KOM JE OOK TEGEN IN DE KEUKEN.

Met de komst van de keuken in de Fruitvis heeft FOND nu ook een vaste locatie gekregen en dat is goed nieuws voor fijnproevers.

FONDrotterdam biedt al jaren bijzonder culinair maatwerk op locatie. Chefkok/eigenaar Gilbert Kolff is blij om daarnaast nu ook een vaste plek te hebben gevonden, waar hij zich nog meer kan toeleggen op het ontwikkelen en uitwerken van mooie gerechten voor een breder publiek.

Typerend in stijl is de hoge mate van creativiteit en eigenzinnigheid in de bereiding van mooie ingrediënten met een eerlijke en (zoveel mogelijk) lokale herkomst.

Het decor in de Fruitvis biedt ruwe industrialiteit, wisselende exposities, vergezichten over oer-Rotterdamse wateren en bij goed weer, uitzicht over de Stadsboerderij vanaf ons terras.

Restaurant Fond is niet altijd geopend. Meer informatie over openingstijden en reserveren volgt binnenkort.

» volgende

zaterdag/16/12/2017

Ontloop de kerststress met een bijzonder kerstdiner. Geniet van het eten van SMAAK & MEER en de kerstige intermezzo’s van Theatergroep Plastic Hart. € 39,75 p.p. (4 gangen) kaarten zijn te reserveren via komnaar@f … lees verder »