THUIS

DE FRUITVIS IS HANDEN-UIT-DE-MOUWEN BELEVING: INDUSTRIEEL, ÉCHT EN PUUR ROTTERDAMS. EEN BIJZONDERE PLEK OM SAMEN TE KOMEN. VOOR ZAKEN, VERMAAK, ETEN EN DRINKEN.

De Fruitvis staat pal aan de havenkade van de Marconistraat in Rotterdam West. Een voormalige opslagloods vol nieuwe energie, op het snijvlak van haven en stad. Het decor wordt gevormd door vergezichten over de Merwehaven en de tuinen van de stadsboerderij van de buren. Buiten lossen schepen hun lading, binnen is er ruimte voor vergaderen, werken, spelen, dansen, eten en drinken. Voor kleine en grote gezelschappen, voor bedrijven en organisaties, voor kunstenaars en artiesten.

Van opslagloods naar inspiratieplek. Goed bereikbaar en met volop gratis parkeergelegenheid met het mooiste uitzicht van M4H, een gebied waar steeds meer ondernemers landen voor experiment, vernieuwing en bijdragen aan een nieuw stuk Rotterdam.

Hier stroomt de energie en Rotterdamser wordt het nie!

» volgende

Reminiscence: the construct of memory *Tryout*

vrijdag/23/03/2018

A raw performance with dance, videomixing and live soundscapes. Mikki Sindhunata invites you to the first tryout of “REMINISCENCE” lees verder »

Mira presents: Mathemagic

zaterdag/24/03/2018

Een interactief dansfeest waar verbinden en je horizon verbreden centraal staat. Er zullen workshops, optredens, kunstexpo’s zijn en er worden verschillende soorten muziek gedraaid op een quadratic sound system. lees verder »

Story Party Rotterdam | True Dating Stories

zondag/25/03/2018

Op zondag 25 maart komt, helemaal vanuit Amerika, Rachman Blake naar de Fruitvis met Story Party. Story Party is een live stand-up comedy show over het enige onderwerp waar we allemaal mee worstelen/hebben geworsteld – Daten! lees verder »

Nachtzug Showcase

zaterdag/07/04/2018

Slecht 150 dansplaatsen…
De eerste reizigers hebben al een plekje bemachtigd op deze reis.
Wil jij er ook bij zijn? Zorg dat je deze trein niet mist! lees verder »