THUIS

DE FRUITVIS IS HANDEN-UIT-DE-MOUWEN BELEVING: INDUSTRIEEL, ÉCHT EN PUUR ROTTERDAMS. EEN BIJZONDERE PLEK OM SAMEN TE KOMEN. VOOR ZAKEN, VERMAAK, ETEN EN DRINKEN.

De Fruitvis staat pal aan de havenkade van de Marconistraat in Rotterdam West. Een voormalige opslagloods vol nieuwe energie, op het snijvlak van haven en stad. Het decor wordt gevormd door vergezichten over de Merwehaven en de tuinen van de stadsboerderij van de buren. Buiten lossen schepen hun lading, binnen is er ruimte voor vergaderen, werken, spelen, dansen, eten en drinken. Voor kleine en grote gezelschappen, voor bedrijven en organisaties, voor kunstenaars en artiesten.

Van opslagloods naar inspiratieplek. Goed bereikbaar en met volop gratis parkeergelegenheid met het mooiste uitzicht van M4H, een gebied waar steeds meer ondernemers landen voor experiment, vernieuwing en bijdragen aan een nieuw stuk Rotterdam.

Hier stroomt de energie en Rotterdamser wordt het nie!

» volgende

zaterdag/29/10/2016

REGISSEURS EN ACTEURS MAKEN IN ÉÉN DAG EEN KORTE VOORSTELLING, DIE DEZELFDE AVOND WORDT OPGEVOERD. THEATERNETWERK ROTTERDAM ORGANISEERT DEZE WORKSHOP VOOR DE TWEEDE KEER. lees verder »

Nieuwerwets Waus

zaterdag/05/11/2016

HET LEVEN MOET GEVIERD WORDEN! ZATERDAG 5 NOVEMBER IN DE FRUITVIS EEN AVOND DANSEN, LACHEN, PRATEN, DRINKEN EN ETEN, TOT JE ER GENOEG VAN HEBT. lees verder »

dinsdag/08/11/2016

OP DINSDAG 8 NOVEMBER 2016 BEN JE VAN HARTE WELKOM OM NAAR DE ALGEMENE INFORMATIE AVOND OVER HET BROODFONDS TE KOMEN. BEN JE VAN PLAN OM IN ROTTERDAM OF EEN OMLIGGENDE PLAATS EEN BROODFONDS TE STARTEN, LAAT JE DEZE AVOND DAN INFORMEREN. lees verder »

Cabarot

zaterdag/26/11/2016

26 NOVEMBER EN 3 DECEMBER IS HET CABARET AVOND IN DE FRUITVIS MET CABAROT. lees verder »

Cabarot

zaterdag/03/12/2016

26 NOVEMBER EN 3 DECEMBER IS HET CABARET AVOND IN DE FRUITVIS MET CABAROT. lees verder »