Veel te doen in de Fruitvis

De Fruitvis was de afgelopen weken het decor voor uiteenlopende bijeenkomsten, theater- en muziekvoorstellingen. Er was een constructieve discussie over de landelijke Omgevingswet. Ook gingen er 200 studenten van de Erasmusuniversiteit aan de slag met marketingopgaven. Kamerkoor JIP uit Utrecht trad op met een Zuid-Amerikaans hoofdthema. Zaterdagochtend zag ook Sinterklaas kans om langs te komen in de Fruitvis. ‘s Avonds was het podium voor vijf talentvolle jonge Rotterdamse cabaretiers onder de noemer CabaRot.

CabaRot gemist? Zaterdag 3 december kunt u ook nog bij ons terecht. De voorstelling is te combineren met het gerecht van de dag uit de keuken van Fond.

Ook de komende dagen wordt het niet minder gevarieerd met de stoere rock van Certain Animals en voorprogramma The Fox & The Cat (vrijdag 2 december), een speciale familievoorstelling getiteld “Rust, Vrede en Flinterman” van het Klein Rotterdams Toneel dat in de Fruitvis haar 85 jarige jubileum viert (9 t/m 11 december) en op 16 en 17 december komt u aan uw culinaire trekken met het “Early Christmas Dinner”.

Voor meer informatie en kaarten kunt u terecht op de Fruitvis agenda.

Tot gauw in de Fruitvis!