Agenda

DE FRUITVIS BIEDT EEN PODIUM VOOR THEATER, MUZIEK, CABARET, ZANG EN DANS EN SPOKEN WORD. BEKIJK HIERONDER DE ACTUELE AGENDA. INFORMATIE OVER RESERVERINGEN EN BIJZONDERHEDEN VIND U IN DE BESCHRIJVING VAN HET EVENEMENT.

Kom naar De Fruitvis voor een bijzondere voorstelling. Vooraf een heerlijke maaltijd uit onze keuken en na de voorstelling gezellig napraten in café De Fruitvis? Er is heel veel mogelijk. Houdt de kalender in de gaten en laat je verrassen.

» volgende

Kinoonik Meet and Screen! #6

donderdag/15/03/2018

Voorbereidend op de grote Kino in augustus (meer info volgt) is er de tweemaandelijkse Kinoonik Meet en screen avond bij de Fruitvis. Kom samen voor een drankje, filmpje en creëer dezelfde avond nog iets samen met de andere makers. lees verder »

Mira presents: Mathemagic

zaterdag/24/03/2018

Een interactief dansfeest waar verbinden en je horizon verbreden centraal staat. Er zullen workshops, optredens, kunstexpo’s zijn en er wordt verschillende soorten muziek gedraaid op een quadratic sound system. lees verder »

Story Party Rotterdam | True Dating Stories

zondag/25/03/2018

Op zondag 25 maart komt, helemaal vanuit Amerika, Rachman Blake naar de Fruitvis met Story Party. Story Party is een live stand-up comedy show over het enige onderwerp waar we allemaal mee worstelen/hebben geworsteld – Daten! lees verder »

EVENT: meer info volgt

zaterdag/07/04/2018