Eten & drinken

OOK HET ETEN EN DRINKEN IN DE FRUITVIS IS ANDERS DAN ANDERS. TUSSEN DE MIDDAG GEEN SAAI BROODJE KAAS MAAR GOEDE LUNCHES. MET EERLIJKE, (ZOVEEL MOGELIJK) LOKALE PRODUCTEN DIE MET LIEFDE EN VEEL CREATIVITEIT WORDEN BEREID ONDER LEIDING VAN CHEF GILBERT KOLFF.

De Fruitvis staat voor een gastvrij onthaal met lekker eten en drinken. Van koffie & thee tot een uitgebreid dagarrangement. De keuken werkt met eerlijke producten, ingrediënten van het seizoen en (zoveel mogelijk) van lokale herkomst. De keuken werkt in samenspraak met onze gasten. Het aanbod van verse producten is variabel, daarop worden de gerechten gebaseerd.

Een bijeenkomst afsluiten met een borrel bij de bar, gevolgd door een diner in ons restaurantgedeelte, kan ook. Veel is mogelijk. Wij denken graag mee om van uw bijeenkomst een gelegenheid te maken waar iedereen met plezier aan terugdenkt.

» volgende