Eten & drinken

OOK HET ETEN EN DRINKEN IN DE FRUITVIS IS ANDERS DAN ANDERS. TUSSEN DE MIDDAG GEEN SAAI BROODJE KAAS MAAR GOEDE LUNCHES.

De Fruitvis staat voor een gastvrij onthaal met lekker eten en drinken. Van koffie & thee tot een uitgebreid dagarrangement. De keuken werkt met eerlijke producten, ingrediënten van het seizoen en (zoveel mogelijk) van lokale herkomst. De keuken werkt in samenspraak met onze gasten. Het aanbod van verse producten is variabel, daarop worden de gerechten gebaseerd.

Een bijeenkomst afsluiten met een borrel bij de bar, gevolgd door een diner in ons restaurantgedeelte, kan ook. Veel is mogelijk. Wij denken graag mee om van uw bijeenkomst een gelegenheid te maken waar iedereen met plezier aan terugdenkt.

» volgende

The Future of Energy Storage by Clean Tech Delta

donderdag/31/01/2019

In the transition to the direct use of renewable energy, the need to store energy is becoming an important factor. Renewable energy is not always generated at the right moment at the right location, thus efficient and cost-effective storage systems for energy are essential to accelerate … lees verder »