Mogelijkheden

ZELFS VERGADEREN IN DE FRUITVIS IS NOOIT SAAI. HET GEBOUW, DE OMGEVING EN DE CATERING WERKEN ALLEMAAL MEE AAN EEN UNIEKE ERVARING. EEN ERVARING WAAR JE ENERGIE VAN KRIJGT EN WAARUIT NIEUWE IDEEËN ONTSTAAN.

De Fruitvis beschikt over verschillende, flexibele ruimtes. Voor formele en informele, besloten en open bijeenkomsten. Veel bedrijven, organisaties, overheidsinstellingen, theatermakers en muzikanten wisten De Fruitvis al te vinden voor vergaderingen, seminars, presentaties, trainingen, vieringen, optredens, voorstellingen en workshops.

De Fruitvis is onverwacht en inspirerend. Gastvrij en zeker geen standaardlocatie. Wij voelen ons betrokken bij alle activiteiten die in het gebouw worden georganiseerd en denken dan ook graag mee. Vanaf de voorbereiding tot de afsluiting, om er voor te zorgen dat alles naar wens verloopt.

» volgende

The Future of Energy Storage by Clean Tech Delta

donderdag/31/01/2019

In the transition to the direct use of renewable energy, the need to store energy is becoming an important factor. Renewable energy is not always generated at the right moment at the right location, thus efficient and cost-effective storage systems for energy are essential to accelerate … lees verder »