Ruimtes

GROTE ZAAL: Goeie sfeer | Industrieel karakter | Veel mogelijk

De grote zaal ligt op de benedenverdieping met aansluitend de keuken, het terras en buitenruimte. De zaal bestaat uit twee delen; het podium en het restaurant met bar. De zaal is als één ruimte te gebruiken of op te delen in twee ruimtes.

De zaal wordt gedomineerd door de podiumkuil die buitengewoon geschikt is voor plenaire sessies. De grote zaal is geschikt voor groepen van 20 tot 200 personen (uitzonderingen hierop zijn eventueel mogelijk na overleg).

In het hoge deel bevindt zich de bar en het restaurantgedeelte. Bij mooi weer betrekken we ons terras met uitzicht op de Stadsboerderij bij de ruimte. De zaal is te gebruiken voor plenaire sessies en werken in groepen.

Techniek: De grote zaal beschikt over een scherm met beamer, geluidsinstallatie en theaterverlichting, ook zijn flip-overs beschikbaar. Er is gratis beveiligd wi-fi.

VERDIEPING: Inspirerende ruimte | Uitzicht over de haven

De bovenverdieping daagt je uit om aan de slag te gaan; een inspirerende inrichting met een weids uitzicht over de Merwehaven. De verdieping heeft een pantry, aparte concentratieruimte en kleine filmzaal. De ruimte is geschikt voor vergaderen met groepen tot 30 personen. Voor workshops en trainingen is de ruimte geschikt tot 50 personen. Afhankelijk van de behoefte zijn er diverse indelingen mogelijk. De Verdieping is erg geschikt voor besloten bijeenkomsten, maar ook voor ‘private dining’.

Techniek: Er is een 60’’ LED-scherm aanwezig, flip-overs zijn beschikbaar en er is gratis beveiligd wi-fi.

» volgende