Ruimtes

FOYER: Warm, authentiek & multifunctioneel.

De Foyer is een multifunctionele ruimte op de begane grond van de Fruitvis die kan worden gebruikt als ontvangstruimte, als lounge, voor diners of een borrel, maar ook geschikt is om trainingen, workshops en kleinere plenaire bijeenkomsten te organiseren. De Foyer grenst aan een ruim terras dat bij goed weer ingezet kan worden als extra buitenruimte.

max. capaciteit ca. 50 (zittend), ca. 100 (staand)

Techniek: Er is een 55’’ LED-scherm aanwezig, flip-overs zijn beschikbaar en er is gratis beveiligde wi-fi.

PODIUMZAAL: Alle ruimte voor aandacht, feest, muziek & theater.

De Podiumzaal heeft een eigenzinnig karakter omdat deze laag ligt ten opzichte van publiek. Het geeft daardoor altijd een wederzijds intiem en betrokken gevoel voor de optredende organisatie en publiek. De ruimte wordt regelmatig gebruikt voor grotere bijeenkomsten zoals seminars, trainingen en plenaire sessies maar ook voor muziek, theater, kleinkunst, exposities en als dansvloer bij bruiloften en feesten.

max. capaciteit tussen 150 en 250 (altijd in overleg en afhankelijk van opstelling)

Techniek: theaterlicht, geluidset met drie microfoons, beamer & scherm, flip-overs zijn beschikbaar en er is gratis beveiligde wi-fi.

VERDIEPING: Licht, uitzicht en inspiratie voor kleine tot middelgrote groepen.

De Verdieping is een inspirerende, ruime en lichte zaal met een sfeervolle inrichting en dynamisch uitzicht over de Merwehaven. De ruimte is zeer geschikt voor trainingen, workshops, vergaderingen, break-outs, presentaties, borrels, etc. De ruimte beschikt over een pantry met bar.

max. capaciteit ca. 30 (zittend), ca. 50 (staand)

Techniek: Er is een 60’’ LED-scherm aanwezig, flip-overs zijn beschikbaar en er is gratis beveiligde wi-fi.

Mocht er iets niet duidelijk zijn, stuur dan een bericht naar komnaar@fruitvis.nl

» volgende